Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen kazada, Tofaş Şahin modeli otomobil sürücüsü Ertan Demirci, karşıdan gelen başka bir araçla çarpıştıktan sonra ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Demirci, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Demirtaş yolu Caddesi üzerinde gerçekleşen kazada, Tofaş Şahin modeli otomobil ile başka bir araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle olay yerinde büyük hasar meydana geldi ve ortalık adeta savaş alanına döndü.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise, sağlık ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kazada ağır yaralanan Ertan Demirci'yi sıkıştığı otomobilden güçlükle kurtardı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Demirci, Çekirge Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kazanın ardından, polis kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detayları araştırmaya başladı. Olayın tanıklarıyla yapılan görüşmelerin yanı sıra, güvenlik kameraları da inceleniyor.

Zonguldak'a 11 yeni mahkeme kurulacak! Zonguldak'a 11 yeni mahkeme kurulacak!

Editör: U. G.