Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şut bile atılmadan maçın tamamlanmasına dikkat çekmiş, Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesine neden olan müsabakanın şaibeli olduğunu açıklamıştı.  
Yavuzyılmaz’ın şaibeli maçın fitilini ateşlemesi sonrasında biranda Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı ülke gündemine oturmuş ve Türkiye Futbol Federasyonu ’da (TFF) maç ile ilgili hemen inceleme başlatmıştı. 
Ancak Deniz Yavuzyılmaz’ın bu şaibeli maçı gündeme getirmesi sonrasında CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ü rahatsız etti. Bülbül, "Nazilli'nin hakkını yedirmem" açıklaması yaptı.  

Ereğli-Devrek yolunda yeni gelişme! Milletvekili duyurdu. Ereğli-Devrek yolunda yeni gelişme! Milletvekili duyurdu.

“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM”
Bülbül’ün açıklaması şu şekilde: "Böyle bir olay yoktur. Bize ligde kalabilmemiz için 1 puan yetiyordu. Oyuncularımız deplasmanda berabere kalarak 1 puanı aldı. Ligde kaldık. Nazillispor defansif bir oyun sergiledi. Sonucun böyle bitmesi kanaatimce doğrudur. Zaten Türkiye Futbol Federasyonu bu iddialar üzerine gerekli incelemeleri yapıyor. Bu iddialara Nazilli kökenli bir Aydın milletvekili olarak katılmıyorum. Süreci takip ediyorum. Nazillispor'un hakkını kimseye yedirmem. Bu işin peşini bırakmam" ifadelerine yer verdi

Editör: U. G.