TIR şoförü Kenan Bayram feci kazada can verdi! TIR şoförü Kenan Bayram feci kazada can verdi!
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi. Kdz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kandilli Belediye Başkanı Osman Çakmakoğlu, Belde Başkanları İsmail Yılmaz, Faruk Özcan, Ali Turan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladı. Bozkurt, muhtarların talep ve önerileri dinleyerek Ereğli’ye yapılacak olan projeler ile ilgili kendilerini bilgilendirdi.
Bozkurt’un açıklaması şu şekilde:
“Kdz Ereğli Mahalle ve Köy Muhtarlarımız ile
Partimizin Kdz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Ormanlı Belediye Başkanımız Bayram Başol, Kandilli Belediye Başkanımız Osman Çakmakoğlu, Belde Başkanlarımız İsmail Yılmaz, Faruk Özcan, Ali Turan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizin katılımları ile Köylerimizde ve mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız olan kıymetli muhtarlarımızla biraraya gelerek talep ve önerilerini dinledik ve Kdz Ereğli ilçemizde yatırımları devam eden çalışmalar ile yapılacak olan projeler ile ilgili kendilerini bilgilendirdik.
Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlık makamına yeni seçilen ve görevine yeniden seçilerek devam eden değerli muhtarlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum.”
Editör: Şeyma Kaya