GÜNDEM

1160 gün oldu! Kayıp madenci Mustafa Yıldırım'a ne oldu?

Zonguldaklı amatör branşta dağcılık sporu yapan emekli maden işçisi Mustafa Yıldırım'dan 1160 gündür haber alınamıyor.

Abone Ol

Zonguldaklı emekli maden işçisi ve amatör dağcı Mustafa Yıldırım, 24 Mayıs 2021’de Antalya’nın Kemer ilçesinde kayboldu. O günden bu yana, Yıldırım’dan haber alınamıyor ve arama çalışmaları artık devam etmiyor. 30 Temmuz 2024 itibari ile, Yıldırım’ın kaybolmasının üzerinden tam bin 160 gün geçti.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan (TTK) emekli olan Yıldırım, tatilini geçirmek ve fotoğraf çekmek için Kemer’e gitmişti. Ancak, dağlık alana çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

1160 GÜNDÜR İZİNE RASTLANILMADI

Kendisinden haber alınamayan Mustafa Yıldırım’ın, 28 Mayıs 2021 Cuma gününden başlayarak Belek Jandarma Karakol Komutanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Jandarma Komando Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı (JAK) timleri, arkadaşları ve gönüllüler tarafından havadan, karadan, denizden, dronlar ve iz takip köpekleriyle aranmasına rağmen bugüne dek aradan geçen 1160 gündür izine rastlanılamadı.

Ailesi ve arkadaşları, Yıldırım’ın bulunması için büyük bir umutla bekliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }