SİYASET

Ak Parti Alaplı'da Altan Güngör ile yola devam dedi!

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Altan Güngör güven tazeleyerek görevine devam etti.

Abone Ol

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Altan Güngör güven tazeleyerek görevine devam etti. Kongreye katılan partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi. ‘Yeni dönemde de hazırız kararlıyız’ vurgusu yapıldı.

Kongreye, Ak Parti Zonguldak İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, belediye başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da video mesaj göndererek katılım sağladı. Erdoğan, mesajında AK Parti’nin milletin sesine kulak vererek bugünlere geldiğini vurguladı ve partililere teşekkür etti.

Kongre, partililerin yoğun katılımı ve coşkulu tezahüratları eşliğinde sona erdi. Yeni dönemde Alaplı İlçe Teşkilatı’nın hedefleri ve projeleri merakla bekleniyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }