SİYASET

Ak Parti heyeti özel idarede! Köyler için neler yapılacak?

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak heyeti Zonguldak ve Kdz. Ereğli’de köylerde yapılan çalışmaları görüşmek için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret etti.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Gürol Karayılmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andinç, İl Genel Meclis üyeleri ve Ereğli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Ziyaret kapsamında, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Gürol Karayılmaz ile köylerde ve köy yollarında devam eden çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Ereğli köylerindeki sorunlar ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }