AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede, Devrek Ağalar Mahallesi’nde yaşanan heyelan konusu ele alınarak detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Ulupınar, geçtiğimiz günlerde de Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’na heyelan bölgesindeki durum hakkında kapsamlı bilgiler aktarmıştı. Karaloğlu, bölgedeki risklerin tespit edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması için AFAD yetkililerine talimat verdiğini belirtti. Zarar görmeyen evler ve Karşıyaka 100. Yıl Camii’nin güvenli kullanımına ilişkin analizlerin önümüzdeki günlerde yapılacağını, ayrıca AFAD ve Karayolları Müdürlüğü’nün iş birliğiyle bölgedeki olası yeni heyelan risklerine karşı jeolojik çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

“ANKARA’DA İLÇEMİZ İÇİN YOĞUN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”

Başkan Ulupınar; “Ankara temaslarımızda farklı bakanlıklarda da ilçemiz için önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Heyelan bölgesiyle ilgili kritik konular üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Devrek için ısrarlı takiplerimizi sürdürüyor, ihtiyaçlarımız doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz.

Zonguldak’ta "Hayatım Roman" isimli sergi açıldı! Zonguldak’ta "Hayatım Roman" isimli sergi açıldı!

Daire müdürlerimizle birlikte sık sık Ankara’ya gelerek ilçemizin kalkınması için girişimlerde bulunuyoruz. Geçen hafta aldığımız hibeler, bugün sağladığımız ilerlemeler ve devam eden projeler, kararlı takibimizin bir sonucudur. Devrek’in her alanında gelişimi hızlandırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızı her gelişmeden anbean haberdar etmeye, Devrek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize yönelik ilgileri ve destekleri için İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu’na ve her zaman yanımızda olan Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Şeyma Kaya