AK Parti Zonguldak’ta kongre süreci devam ediyor. Alaplı ile başlayan süreçte Kozlu İlçe Teşkilatı da, 4. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla tamamladı. Kongrede mevcut ilçe başkanı Ali Duyar güven tazeleyerek görevine devam etti. Kongreye katılan partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi. ‘Yeni dönemde de hazırız kararlıyız’ vurgusu yapıldı.

4. Olağan Kongreye, Ak Parti  Zonguldak İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, belediye başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Kongrede yapılan konuşmalar şu şekilde

Zonguldak'ta cinayet! Kamil Gezer bıçaklanarak öldürüldü! Zonguldak'ta cinayet! Kamil Gezer bıçaklanarak öldürüldü!

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar:
“Milletimize hizmet etmek için bu kongrenin kritik olduğunu biliyoruz. Her geçen gün hizmet etmek için çalıştık. Milletin beklentisi büyük. Sorumluluğumuz ağır. Yaptıklarımız hiçbir zaman yeterli değil. Daha fazla çalışmaya yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz. Daha güçlü Kozlu için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.”

İl Genel Meclis Başkanı Nejdet Karaveli:
Ak Parti kesinlikle tabela partisi değil. Ak Parti halkın partisidir. Hedeflerimiz büyüktür. İnşallah hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde nice Türkiye Yüzyıllarına ulaşacağız. Buna inancımız tamdır. Özel idareler hissedilmez ama her yerdedir. Biz Zonguldak’ın her yerindeyiz. Mahallelerde köylerde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz”

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu:
“Güçlü bir Türkiye için Kozlu’da 4. kongremizde toplandık. Bizler 23 yıl önce hayaller kurduk, hedefler koyduk. Böyle bir parti böyle bir lider yok. Ak Parti ile birlikte 23 yıl boyunca hizmet etmek bize nasip oldu. İktidarımız boyunca Kozlu beldeydi ilçe oldu. Çok değerli yöneticilerimiz oldu. Hizmet için koştuk. Birçok kurum binası buraya geldi. Yapılacak çok şey var bunlar hep Ak Parti’nin hizmetidir. Biz size hizmet etmek için geldik.”

Milletvekili Saffet Bozkurt:

“Kozlu’da mendireğin ihalesini yaptık. Kozlu’nun sorunlarına hakimiz. Zonguldak’ın sorunlarına hakimiz. Dün şehrimiz için mücadele ediyorduk ülkemiz için mücadele ediyorduk artık dünyada katledilen tüm mazlumlar için mücadele edebilecek duruma geldik.”

Milletvekili Muammer Avcı:

“Ak Parti aynı hedefe yürüyen inanmış insanların bir partisidir. 11 milyon üyesi olan en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur. Kar kış demeden her türlü fedakarlığı yapmış insanların davasıdır. Bu davanın lideri önderimiz Cumhurbaşkanımız ile ne kadar övünsek azdır. Türkiye’nin geçmiş 22 yılında yaptığı icraatlarla tüm dünyaya örnek olmuştur. Teşkilatımızın her kademesinden haberdar. İlçe Başkanımızın  da bu davada aynı Recep Tayyip Erdoğan gibi gecesini gündüzüne katıp her türlü icraatı yapacağına inancımız tam.”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan:

“Çok büyük bir teşkilatız. Bir olmayı beraber olmayı başarmak zorundayız. Bir olmaya devam edeceğiz. Can dostumuza sahip çıkmak zorundayız. Hatalar eksikler olabilir. Ama hatayı yapan da eksiği olan da bizim can dostumuz. Bizden canımızdan davamızdan. Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi bu yolda devam edeceğiz. Bir hata varsa bir eksik varsa da benden bizden. İçeride birliği devam ettirmemiz lazım. Ülkemiz için milletimiz için bu beraberliği sağlamamız lazım. Dışarıdan ne gelirse gelsin. Dünyaya meydan okuyan bir liderimiz var. Buna sahip çıkmamız lazım. Bu birliği ben Kozlu’da görüyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Davasına şehrine milletine hizmet eden her kardeşimize selam olsun. “

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da video mesaj göndererek katılım sağladı. Erdoğan, mesajında AK Parti’nin milletin sesine kulak vererek bugünlere geldiğini vurguladı ve partililere teşekkür etti.

Kongre, partililerin yoğun katılımı ve coşkulu tezahüratları eşliğinde sona erdi. Yeni dönemde Kozlu İlçe Teşkilatı’nın hedefleri ve projeleri merakla bekleniyor.

Editör: U. G.