Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Milletvekili Saffet Bozkurt, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, İl Genel Meclisi Üyeleri , İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sadece seçim zamanı değil her zaman halkın arasında olduklarını belirten Mustafa Çağlayan ziyaretle ilgili “Bizler milletimizin sesini duyan, dertlerine derman bulan bir anlayışla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çağlayan’ın etkinlik sonrası yaptığı açıklama şu şekilde:
 "Siyaset, sadece dört duvar arasında değil; milletin nabzını tutarak, sokakta, meydanlarda, gönüllerde yapılır. Bizler, sadece seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık, olmayacağız. Bugün Milletvekilimiz Saffet Bozkurt, İl Genel Meclisi Başkanımız Necdet Karaveli, Kozlu İlçe Başkanımız Ali Duyar ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Kozlu ilçemizde, milletimizin derdiyle dertlenmek, sıkıntılarına çözüm aramak, onları dinleyip anlamak için sahadaydık. Kozlumuz, geçmişiyle, kültürüyle, emeğiyle ve alın teriyle her zaman bizim için ayrı bir yere sahiptir. Burada attığımız her adım, vatandaşlarımızın geleceğine yönelik umut dolu adımlardır. Kozlu, bizim için sadece bir ilçe değil; gönül coğrafyamızın önemli bir parçasıdır.

Esnafımızdan köylümüze, emeklimizden işçimize kadar toplumun tüm kesimlerinin meseleleri, bizim de meselemizdir. Ziyaretlerimizde, milletimizin sıkıntılarını dinledik, meselelerini anladık ve bu sorunları milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız aracılığıyla ilgili bakanlıklara iletmek üzere raporlar hazırlıyoruz. Bizler milletimizin sesini duyan, dertlerine derman bulan bir anlayışla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bıçaklı saldırıda öldürülen işletme müdürü anıldı Bıçaklı saldırıda öldürülen işletme müdürü anıldı

Zonguldak’ta yatırımlarımız tüm hızıyla sürerken, aynı zamanda her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyoruz. Ülkemizin enerjide lokomotifi olmaya devam eden aziz şehrimizde, hizmet siyasetiyle, aziz milletimizle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz."

Editör: U. G.