GÜNDEM

Ak Parti Zonguldak heyeti Bakan Bayraktar'dan destek istedi!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan İl Genel Meclis Başkanı Nejdet Karaveli ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak heyeti Ankara’da bir dizi ziyaret ve görüşmenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na giderek Bakan Bayraktar ile görüşme fırsatı yakaladı.

İl Başkanı Mustafa Çağlayan İl Genel Meclis Başkanı Nejdet Karaveli ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu başta TTK olmak üzere Zonguldak’taki yatırımlar ve projeler hakkında Bakan Bayraktar’dan destek istedi.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan İl Başkanı Çağlayan şu ifadeleri kullandı:
“Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu ve İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Necdet Karaveli ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde şehrimizle ilgili istişarelerde gerçekleştirerek verimli değerlendirmelerde bulunduk. Bakanımıza bizlere gösterdiği misafirperverlik ve değerli katkıları için teşekkür ederiz. Şehrimiz adına atılan her adımda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }