Yerel seçimlerde beklediği sonucu alamayan AK Parti’de teşkilatlardan başlayan değişim süreci MYK toplantıları ile devam ediyor.

Zonguldak Merkez ve Kozlu gibi ilçelerde seçimin kaybedilmesinin ardından Zonguldak İl Başkanlığı’nda da değişim olacak mı merak ediliyor.

İl Başkanlığı için Ankara’ya mevcut İl Başkan vekili Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İş İnsanı Ömer Yazıcıoğlu, Ak Parti eski Milletvekili Hamdi Uçar, Ömer Gülay ve Fatih Çakır davet edildi.

Yapılan temayül yoklamasında öne çıkan isimlerin yanı sıra parti milletvekillerinin görüşleri ve parti tabanının düşünceleri ön planda tutulacak.

Ak Parti Zonguldak kongreleri başlıyor! Hangi ilçede kimler aday gösterilecek? Ak Parti Zonguldak kongreleri başlıyor! Hangi ilçede kimler aday gösterilecek?

Ak Parti Zonguldak Koordinatörü Samsun Milletvekili Ersan Aksu’nun son değerlendirmeleri ve Erkan Kandemir ile olan görüşmelerin ardından 3 isim Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

Erdoğan Zonguldak İl Başkanı olacak isme karar verecek. İl Başkanının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Editör: U. G.