GÜNDEM

Ak Parti Zonguldak kongreleri başlıyor! Hangi ilçede kimler aday gösterilecek?

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan İl Yönetim Kurulu toplantısı sonrası kongre mesajı verdi. Yeni yönetimler ile çok daha aktif bir dönem mesajı veren Çağlayan, bunun yolunun birlik beraberlikten geçtiğini dile getirdi.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu olağan toplantılarına devam ediyor. Kongre hazırlıklarının gündeme geldiği toplantıda ilçe ve il kongresi sürecinde gündeme gelen öneriler ele alındı.

Çağlayan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada;

“Kongre tarihlerimiz yaklaşırken hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kongre sürecimizin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına Komisyon Toplantılarımızı düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Hep birlikte daha güçlü bir AK Parti için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü yarınlar için hep birlikteyiz!” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }