SİYASET

Ak Parti’de Arslan Keleş bombası ​​​​​​​

Abone Ol

Seçim yaklaşırken Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in Ak Parti’den Milletvekili adaylığı konusunda karar aşamasında olduğu ileri sürüldü. Son TSO seçiminden çok daha güçlenerek çıkan Keleş’in görüşme trafiğinin sıklaştığı parti içinden üst düzey bazı isimlerin de aday olması yönünde kendisini destekledikleri gelen haberler arasında. 
Keleş’in isminin tartışılmaya başlanması Ak Parti içinde aday kulislerini de hızlandırdı. Özellikle Ereğli – Alaplı hattında geçen seçim aday göstermediği için parti içinden yükselen tepkilerin ardından bu seçimde aday çıkarılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Keleş, sürece ilişkin henüz bir açıklama yapmadı ancak aday çıkması durumunda iş dünyası ve tüm TSO’ların tam desteği ile sahaya çıkabileceği belirtiliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }