Zonguldak

Ak Parti'de kongre için geri sayım başladı!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan başkanlığında Kongre Komisyon Toplantısı düzenlendi.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan başkanlığında Kongre Komisyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Samsun Milletvekili ve İl Koordinatörü Av. Ersan Aksu da katılım sağladı. Toplantıda, kongre süreçleri değerlendirilerek teşkilatın hedef ve stratejileri ele alındı.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“İl Koordinatörümüz, Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu ile birlikte, yaklaşan kongre süreçleri hakkında istişarelerde bulunmak üzere ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Gerçekleştirilen toplantıda, teşkilatımızın kongre hazırlıklarını detaylı olarak ele aldık. Birlik ve beraberlik içerisinde, ilçe teşkilatlarımızla omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını dilerim.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }