SİYASET

Ak Parti’de uzun zamandır hasret kalınan fotoğraf.

Abone Ol

Son yıllarda ve aylarda huzursuz günler geçiren inat ve çekişmenin sancılarını yaşayan Ak Parti Zonguldak teşkilatında üst üste gelen birliktelik ve ortak akıl fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi.
Gündüz Emirgan’da yapılan ve Zonguldak’ta 20 yılda yapılan hizmetlerin ve gelecekte ki yatırım planlarının anlatıldığı toplantı sonra il yönetim kurulu toplantısı Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın katılımıyla yapıldı. İl Başkanı Muammer Avcı başkanlığında yapılan toplantıda parti içinde kavga olduğu yönünde haberlerin partiye zarar verdiğine dikkat çekilerek fikirlerin parti toplantılarında dile getirilmesine vurgu yapıldı. Zonguldak’ta yapılanları anlatmak yerine diğer çekişmelerin kişilere ve partiye zarar verdiğine dikkat çekilerek seçime odaklanılması fikri öne çıktı. 
Yeni yönetimde özellikle teşkilat başkanı Mustafa Çağlayan’ın çabaları ile sağlanan birliktelik görüntüsü uzun zamandır verilemiyordu. Son günlerde milletvekilleri, teşkilat ve belediye başkanlarının bir arada olduğunu gösteren fotoğraflar Ak Parti tabanında da büyük memnuniyet yarattı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }