AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı, güçlü birlikteliği ve vefayı kutlamak adına anlamlı bir iftar programı düzenledi. Önceki dönem il başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra aktif görevde bulunan teşkilat üyeleri de bu özel iftar programında bir araya geldi. Etkinlik, Zonguldak’taki partililerin dayanışma ve birlik ruhunu pekiştiren unutulmaz bir gece oldu.
İftar yemeğine AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Ali Haydar Yıldız'ın yanı sıra İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yeni ve eski milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat başkanları ve partililer katıldı.
GÜÇLÜ GELECEK İÇİN BİR ARADA: AK PARTİ ZONGULDAK'IN GELECEK HEDEFLERİ
AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı, iftar programında sadece geçmişi kutlamakla kalmadı, aynı zamanda geleceğe yönelik vizyonunu da paylaştı. Parti teşkilatının üyeleri, hem birlikte geçirdikleri bu özel akşamda hem de gelecekteki çalışmalarında büyük bir dayanışma ruhu içinde olacaklarının altını çizdi.
BİRLEŞEN GÜÇ: ZONGULDAK'IN YARININA BİR ADIM DAHA
Teşkilat üyeleri, birbirlerine duydukları güveni ve sadakati bu özel iftar programı ile bir kez daha pekiştirdi. Bu birlikteliğin, Zonguldak için daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.
MUSTAFA ÇAĞLAYAN: “NEDİR BU TELAŞINIZ?”
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan iftarda şunları söyledi: “Kuruluşundan bugüne kadar bu davaya gönül veren, emek veren, ömür veren kıymetli yol arkadaşlarım…
Bu partiyi milletimizle birlikte siz kurdunuz, siz büyüttünüz, siz yaşattınız. Partimizle birlikte tam 23 yıldır milletimize hizmet etmek için yoğun bir gayret gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun.
Bu vesileyle, ahirete irtihal etmiş olan yol arkadaşlarımıza Rabbimden rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun.
Sizlerle bu Halil İbrahim sofrasını paylaşmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Biz büyük bir aileyiz ve her geçen gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Tek derdimiz, ortak derdimiz Zonguldak’tır.
Zonguldak’ın ve ülkemizin daha büyük, daha güçlü bir geleceğe ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim bir tek ajandamız vardır ve o ajandamızdaki hedefimiz bellidir. Bu hedef uğruna dosdoğru bir istikamet üzerinde ilerliyoruz.
Fakat görüyoruz ki farklı ajandaları olanlar, bagajlarında kirli hedefler ve emeller taşıyanlar bugün ne hâle gelmişler…
Kendi iç çekişmelerinden başka bir gündemleri olmayanlar bizi hiçbir zaman anlamadılar ve anlamayacaklar. Kendilerini, partilerini ve yönettikleri belediyeleri perişan hâle getirdiler.
Bizler, millete hizmet yolunda hiçbir zaman gündemimizi değiştirmedik, değiştirmeyeceğiz! Bize istikameti milletimiz çizmiştir. Milletten başka bir güç hiçbir zaman tanımadık, tanımayacağız!
Kim ne yaparsa yapsın, biz itidalli olacağız. Vakarımızı bozmayacağız. Millete verdiğimiz sözleri yerine getirmek için her zaman hizmetin, eserin peşinde koşacağız.
Biz, onlar gibi birbirine çelme takan, arkasından iş çeviren, siyasi hırs ve emelleri uğruna her yolu mübah görenlerden değiliz!
Bakınız!
Cumhuriyet Halk Fırkası olarak kurulan, ama beceriksiz yöneticileri yüzünden Cumhuriyet Halk Fıkrasına dönenler…
Evet, altını çizerek söylüyorum ve üzülerek ifade ediyorum: Ülkemizin ana muhalefet partisi, parti olmaktan çıkmış,
Cumhuriyet Halk Fırkası olarak kurulmuş, ama beceriksiz yöneticileri yüzünden Cumhuriyet Halk Fıkrasına dönmüştür.…
birbirlerini ihbar eden, birbirlerini şikâyet eden, sonra da farklı yerlerde suçlu arayan bir yapıya dönüşmüştür!
Eğer bir kumpasçı arıyorsanız, aynaya bakın!
Ya da olay mahalline gelip timsah gözyaşları döken eski-yeni yöneticilerinize bakın!
Zonguldak’ta da yönettikleri belediyelerle millete hizmet etme görevinde olanlar, kendi beceriksizliklerini örtmek için meydanlara kişi toplamanın derdine düşmüşler!
Meydanlarda kükrüyorlar!
Nedir bu telaşınız?
Siz en son böyle partililerinizi toplayıp, “Korkmuyoruz!” diye ahkâm kestikten sonra, kartondan kahramanlık yapıp tükürdüğünüzü yaladınız!
Bu millet size belediyelerde hizmet edin diye yetki verdi. Belediye imkânlarını kullanıp siyasi şovlar yapın diye değil!
Kendi aranızda türlü pazarlıkların içine girip anlaşamayınca birbirinizi ihbar eden sizsiniz!
Kurultayınızı şikâyet eden sizsiniz!
Belediyelerdeki yolsuzlukları ihbar eden özel kalem müdürleriniz, kendi danışmanlarınız!
Usulsüz diplomalarınızı şikâyet eden yine kendi partilileriniz!
Bekleyin, yargı kararını versin!
Hoplamayın, zıplamayın!
Belediye başkanlarınızın verdiği ifadeler tüm açıklığıyla milletimizle paylaşıldığında, yargı kararını verdiğinde, o zaman söyleyecek sözünüz varsa söylersiniz!
Kıymetli Dava Arkadaşlarım,
Onlar işe yaramazlıklarını örtmeye çalışa dursun, biz bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz!
Bizim işimiz hizmettir!
Bizim gücümüz millettir!
Bir akıl gelecek Akıllar delirecek
Ve bir devrim evvela Devrimi devirecek.
Diyor ya Üstad Necip Fazıl
Bu milletin evladı bir lider geldi
Recep Tayyip Erdoğan geldi
Bunların akıllarını başlarından aldı. Devrim üstüne devrim yaptı
Biz liderimizin arkasında dimdik sapa sağlam duruyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”