Zonguldak

Akan Kardeşlerden Zonguldak Tepebaşı’nda yeni yaşam alanı

Zonguldak’ta yeni inşaat projeleri ile dikkat çeken Akan Kardeşler bu sefer Tepebaşı İdeal Sitesi’nde başladığı projede daire satışlarına başladı.

Abone Ol

Zonguldak Merkez’de inşaat yatırımları ile dikkat çeken Akan Kardeşler’in yeni inşaat projesi Tepebaşı Mahallesi Aydın Sokak’ta başladı.

İdeal Sitesi’nin bitişiğinde bulunan proje ile iki artı bir ve üç artı bir olmak üzere toplam 24 daire yapılacağı öğrenildi.

AKAN YAŞAM EVLER

Akan Yaşam Evler ismiyle yola çıkan projede temeller atıldı. Farklı noktalarda inşaat projeleri ile dikkat çeken firmadan bilgi almak isteyenlerin 0372- 2520408 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri belirtildi.

KONFORLU PROJE KALİTELİ İŞÇİLİK

Duyuruda, bölgede ev sahibi olmak isteyenler için konfor alanlarının ön planda tutulduğu bir projenin hayata geçirildiği belirtilirken kaliteli işçilik ve malzemeden ödün verilmeyeceğine işaret edildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }