Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimi büyük bir farkla kazanmasının ardından 22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Harun Akın, Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i ziyaret etti.

Çağlayan'dan Altun'a saldırı sonrası anlamlı ziyaret! Çağlayan'dan Altun'a saldırı sonrası anlamlı ziyaret!

Harun Akın ekibi ile birlikte Zonguldak Belediyesi’ne gelerek parti içerisinde birlik ve beraberlik sağlandığı takdirde umut yolunun açık olduğunu ve iktidarın sinyalini verdiğini belirtti.

“OMZUMDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIM”
Belediye Başkanı Tahsin Erdem seçim süreci boyunca kendisine destek veren Harun Akın ve ekibine teşekkür ederek:
“Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Cumhuriyet Halk Partisinin tabi ki kendi iç dinamiklerinde hissettik ve faydasını gördük. Olmasını gerekendi. Birlik beraberlik içerisinde bir seçim kampanyası geçirdik. Biz bir çekim merkezi çekim alanı yarattık. 9 bin gibi bir fark ile belediye başkanı olmak çok kıymetli. Burada olan bütün arkadaşlarımızın katkısı olduğu gibi diğer tüm siyasi partilerin katkısı olduğunu biliyoruz. Bu saatten sonra hiçbir zaman yapacak olduğumuz hizmette ayrıma gidemeyiz. Kavgalı eve kimse kız vermez. Zonguldak hepimizin. Bizden beklenen hizmet anlayışı devam edecek. Kendi partililerimin beni kucaklaması harika bir duygu, omuzumdaki yükün farkındayım. Sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışı ile kamunun her alanında Zonguldak Belediyesi olarak bir araya  getireceğiz. İsrafı önleyeceğiz. Çok yakında güzel şeyler olacak. Sayın vekilime ziyareti için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İKTİDAR YOLU AÇILDI! DAHA DİKKATLİ OLUN!
22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın CHP’ye iktidar yolunun açıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Defalarca il başkanlığı ve milletvekilliği yapmış birisi olarak örgüt çalışmalarını önemsemeyi hiç bir zaman eksiltmedim. O yüzden merkez ilçeye uğrayıp tebrik ettim. Çok önemli seçim kampanyası yaşadık bende bu sürecin içeresinde yer aldım. Cumhuriyet Halk Partisi kendi iç bünyesinde birlikteliği yakaladığı takdirde Türkiye’nin neresinde olursa olsun başarılı olmama şansı yok. CHP Atatürk’ün kurduğu önemli bir çınar, 25 yıldır uygulanan sıkıntılı politika ile bizim fotoğrafımız birleşince halk gereğini yaptı. Zonguldaklıların isteklerini göz önünde tutarsak ülkemizdeki vatandaşların isteklerini göz önünde tutarsak bunlara dikkat edersek iktidarın yolu açıldı. Bireysel beklentiler harici Zonguldak’ın beklentilerini karşılarsak hiçbir sorun olmaz. Başkanıma görevinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Editör: U. G.