2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta  mücadele edecek olan temsilcisiz Alaplı Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye adına transfer çalışmalarına devam ediyor.  
Sarı-lacivertli ekip, geçtiğimiz 3. Lig’den küme düşen ve bu sezon ise Bölgesel Amatör Lig’e katılmama kararı alan Trabzon temsilcisi Yomspor’un formasını giyen tecrübeli defans oyuncusu Abdullah Kasap’ı renklerine bağladı.


Defans oyuncusu Kasap, dün takımın kamp yaptığı Bolu’ya giderek yönetim ve teknik heyetle bir araya geldi. Ve daha sonra ise kendisini Sarı-lacivertli yapan imzayı attı.  
Kasap, Alaplı Belediyespor’un bugün BAL ekiplerinden  Milasspor ile yapacağı karşılaşmayı izleyecekken, yarın itibariyle de takımla birlikte çalışmalara başlayacak.  
 

KASAP’IN OYNADIĞI TAKIMLAR
1999 Trabzon doğumlu olan  ve futbola Trabzonspor’da başlayan Abdullah Kasap, sırasıyla kariyerinde  5 Yıl Trabzonspor, 1461 Trabzon,  Şile  Yıldızspor,  Somaspor, Gümüşhanespor, 23 Elazığspor, Karakoçan FK ve son olarak da Yomraspor’da forma  giydi.  

Süper Ligde toplu sonuçlar ve puan durumu! Süper Ligde toplu sonuçlar ve puan durumu!

KASAP’IN OYNADIĞI LİGLER
3. Lig 1. Grup’ta 19 maç, 3. Lig 3. Grup’ta 19 maç 1 gol,  3. Lig 2. Grup’ta 5 maç,  Türkiye Kupası 3 maç olmak üzere 46 maçta 1 gol atarken, 2 bin 584 dakika süre aldı. Ayrıca Kasap, U17 Millî takımda 9 kez forma giydi.

Editör: Bekir Ekici