Alaplı Adliyesi tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası finalinde Alaplı Kent Konseyi, Alaplı Kaymakamlığını 4-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Yaklaşık 15 maçlık maraton sonucu mutlu sona ulaşan Alaplı Kent Konseyinin Şampiyonluk kupasını Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal verdi.

İkinci olan Alaplı Kaymakamlığının kupasını Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin verirken, üçüncü olan Müftülüğün kupasını Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Günay, Centilemeklik kupasını Alaplı Güvenlik Hizmetleri Başkanı Hikmet Ulukaya verdi.

Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay ve sponsorlarında hazır olduğu turnuvada coşku tavan yaptı.

Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı takımı kupayı Başkan Yasin Ören’e hediye etti. Ören’de turnuvanın birincilik ödülünü turnuva komitesi giderleri ve Kent Konseyi Futbol veteriner takımının forma alması için hibe etti.

Zonguldak Kömürspor yönetiminden futbolculara moral ziyareti! Zonguldak Kömürspor yönetiminden futbolculara moral ziyareti!

Alaplı Kuzey Bakım personeli ve misafirleri de şampiyonluk heyecanını doyasıya yaşadı ve bu coşkuya ortak oldular. Ayrıca maç bitimi şampiyonluk olan Kent Konseyi takımı madalyalarını Kuzey Bakım Merkezi misafirlerine hediye etti.

Editör: Şeyma Kaya