CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, yapılan hizmetler hakkında ve gündeme dair basın toplantısı düzenledi.

Zaimoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Son günlerde Zonguldak Belediyesi, yaptığı hizmetlerle ilgili çok olumlu övgüler ve bazı hadsiz eleştiriler almakta. Öncelikle Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımıza, belediyede çalışan işçi arkadaşlarımıza, seçim döneminde verdiğimiz sözü fazlasıyla tutarak, geçen hafta bir sözleşme yaparak, bin altı yüz elli liraya yakın bir maaş günlük olarak verdi. İşçi zamlarını yapacağız ve maaşlarını gününde ödeyeceğiz demiştik. Hem zammı yaptık hem de Zonguldak Belediyesi olarak maaşları gününde kuruşu kuruşuna ödemekteyiz.

Kapuz Plajı'nda şu anda ortalama bin beş yüz insanın denize girdiği, sosyal tesis olarak kullandığı bir plajdan bahsediyoruz. Ve burada mükemmel derecede bir temizlik, ilaçlama, güvenlik, can kurtarma hizmetleri, kabin hizmetleri ve yeme içme hizmetleri sunulmaktadır. Şu anda Kapuz Plajı harika bir şekilde Zonguldak halkına hizmet vermektedir.

“BELEDİYEYİ PROVOKE EDENLERE GEREKLİ CEZALAR VERİLECEK

Cumhuriyet Halk Partisi, emeğin ve emekçinin yanında olduğunu ifade ettim. Ama çalışmayan kim olursa olsun. Belediye hizmet noktasında provoke etmeye kalkan kim olursa olsun, partisine bakılmaksızın belediye başkanlığı tarafından gerekli cezanın verileceğinden emin olun. Biz helal kazananın yanındayız. Hakkıyla kazananın yanındayız”

Zonguldak Bahçelievler'de olaylı gece! Polis peşine düştü! Zonguldak Bahçelievler'de olaylı gece! Polis peşine düştü!

“ZONGULDAK BELEDİYESİ İLAÇLAMA İÇİN DURMUYOR”

Son günlerde moda haline gelmiş, sinek ilaçlamasıyla ve çöple ilgili asılsız haberlerle ilgili cevabımız var. Zonguldak Belediyesi şu anda ilaçlama noktasında insanüstü gayretle iki araçla her gün altı mahalle ilaçlanmakta. Zonguldak Belediyesi ilaçlama için durmuyor. Sabahın sekizinden gecenin birine, ikisine kadar hiç durmadan ilaçlama yapılıyor.

“İNSANLARI BU ALGILARLA MI KANDIRACAKSINIZ?"

Zonguldak Belediyesi'nin şu anda yetki alanında iki bin tane çöp konteynırı var. Bu konteynırlar insanların kullanımı içindir. Buna hiçbir yetkili ve personel de yetişemez. Ama biz şimdi şöyle bir modayla karşı karşıyayız. Gün içerisinde konteyner dolmuş durumda. Zaten o dolacak. Hemen birisi resmini çekiyor, bu çöpler ne zaman alınacak diye soruyor. Güzel kardeşim, bu çöp zaten konteyner dolunca saat dörtte beşte alınmak üzere kondu oraya. Yani senin orada yayınladığın veya siyasi algı çalıştığın çöp konteynerleri, bir gün, iki gün, üç gün alınmamış değil. O gün içerisinde alınacak olan çöp konteyneri. Yani bu insanları bu algılarla mı kandıracaksınız?

Editör: Şeyma Kaya