-ÖZEL HABER-

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, katıldığı programda belediyenin borçları hakkında açıklamalarda bulunarak; “Geçmiş dönem Asfaltı nasıl döktü biliyor musunuz? 2023’te dökülen bütün asfaltın bir kuruşu ödenmediği için şu an borcumuz var, ben ödüyorum” demişti.

Dökmeci’nin sözleri üzerine Z HABER’in sorularını yanıtlayan önceki belediye başkanı Ali Bektaş; “Ben 3 defa belediye başkanı seçildim. Hep borçlu aldım. Ama dert yanmadım. Sonuçta devlette devamlılık esastır” ifadelerini kullandı.

"CHP'li belediyeler yalan söylüyor" Çağlayan verileri açıkladı! "CHP'li belediyeler yalan söylüyor" Çağlayan verileri açıkladı!

Bektaş’ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

“Bir kısmı ödenmiştir bir kısmı kalmıştır. Sonuçta asfalt yapılması gereken yerlere asfalt yapılmıştır. Niye söyledi onu da bilmiyorum. Ben 3 defa belediye başkanı seçildim. Hep borçlu aldım. Ama dert yanmadım. Sonuçta devlette devamlılık esastır. Benden önceki belediye başkanları ekonomileri yetmemiştir, ödeyememişlerdir. Asfalt yaptım da başka bir yere yapmadım. Kozlu’ya yaptım. Ne diyebilirim ki.

"DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR"

Devlette devamlılık esastır. Yapılan işler her dönemde olduğu gibi bende borçlu aldım. İnsanlara hiçbir zaman dert yanmadım. Belediyeyi borçlu aldım diye. Büyük ihtimalle Başkan Altuğ Dökmeci de borç bırakacak gelenler de onun borcunu ödeyecek. Bu normal bir şey tabi. O asfaltın bir kısmını biz ödemişizdir bir kısmını kalan kısmını ödemiştir. O kadar. Belediyenin hepsi borçlu değil midir? Bir asfalt mıdır başka borçlar da vardır o ayrı. Niye böyle bir şey söyleme gereğini anlayamadım.”

Editör: Şeyma Kaya