GÜNDEM

Amelebirliği Başkanlığı’ndan TBMM çıkarması

Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Abone Ol

Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Ankara’da gerçekleştiren Amelebirliği Yönetim Kuruşu Başkanı Veli Köktürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Şube Başkanları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bir dizi temaslarda bulundu. 

Heyet Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Amelebirliği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Köktürk, “Yeni yönetimimiz ve şube kollarımız ile tam kadro olarak yönetim kurulu toplantımızı Sayın Bakanımızın başkanlığında gerçekleştirdik. Yeni, dinamik ve çalışkan bir yönetim ile güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bürokrasinin yanı sıra siyasilerimizin de destekleri maden işçisinin yanında olsun istiyoruz. Bu kurum Cumhuriyetten daha önce kurulmuş; ilk sosyal güvenlik kurumu olmasının yanı sıra ilk işçi temsilcisi, ilk sendika görevlerini üstlenmiş nadide bir kurumdur. İnşallah güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. 

Zonguldak halkının ve maden işçilerinin yanında olduklarını ifade eden milletvekilleri, Amelebirliği Başkanlığı’nın önemine dikkat çekerek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretler fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }