GÜNDEM

Ankara’da Osman Zaimoğlu ve  Ali Kocamanoğlu için kritik görüşme!

CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Gökhan Zeybek ve Ensar Aytekin CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ile yönetiminin görevden alınıp alınmaması konusunu genel başkan Özgür Özel ile görüşecek.

Abone Ol

Atilla Öksüz - Ankara

CHP’de seçim öncesi başlayan, seçim sürecinde devam eden ve seçim sonrasında durmayan polemikler, saldırı ve ihanetler genel merkezin gündeminde.
CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ile yönetiminin görevden alınıp alınmaması yapılacak görüşmeye bağlı.

EREĞLİ’NİN İMZALARI VAR
Zonguldak Ereğli’de ilçe başkanı Ali Kocamanoğlu ile yönetiminin Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın aleyhine çalıştıkları ve görevden alınmaları talebiyle topladıkları imzalar masaya yatırıldı. 
Genel merkezde gündeme alınan bir diğer konu son günlerin tartışmalı ismi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun seçim sürecinde ortaya koyduğu tavır, para aldığı iddiaları ve ! Mayıs kutlamaları sırasında önceki dönem Belediye Meclis üyesi de olan Ozan Demirtaş’a kafa atarak saldırması.

ÜÇ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞECEK
Zonguldak’ta yaşanan tartışma, şikayet ve kavgalar nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcıları Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu parti sözcüsü Deniz Yücel, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Gökhan Zeybek ve Örgütlerden sorumlu Ensar Aytekin rahatsız. 
Üç genel başkan yardımcısı önümüzdeki hafta genel başkan Özgür Özel ile Zonguldak ve Ereğli’yi masaya yatıracak. Gelişmeler, toplanan imzalar ve süreçle ilgili yaşananlarla ilgili bilgi vermesi beklenen üç ismin anlatımları sonrası Özel’in nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.
Her iki ismin görevden alınabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ NE YAPACAK?
Gelişmeler üzerine en büyük sıkıntıya yaşayanlar ise Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul. Ereğli örgütünün kalmasını isteyen Eylem Ertuğrul hakkında 4 partilinin verdiği dilekçeler de gündemdeki yerini koruyor. 
4 Partili dilekçelerinde; Eylem Ertuğrul’dan Halil Posbıyık’ın yeniden aday olmak için Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’e 100 bin dolar verdiğini söylediğini duydukları yönünde beyanları dile getirmişti.
Deniz Yavuzyılmaz’ın ise Osman Zaimoğlu için yapılan tartışmalara nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }