Kdz. Ereğli Amfi Tiyatro sahnesi büyütülüyor Kdz. Ereğli Amfi Tiyatro sahnesi büyütülüyor

Zonguldak Kozlu'da deniz kenarında bulunan Kozlu Garden kır bahçesiyle huzurlu bir ortam sunarken, çocuklu aileler için de eğlenceli aktivitelerle dolu bir deneyim vadediyor.

Kozlu Garden, özellikle çocuklu aileler için palyaço eşliğinde eğlenceli bir ortam sunarak, anne ve babaların huzur içinde kahvaltı yapmasına olanak tanıyor. Çocuklar, palyaçoların düzenlediği oyunlar ve aktivitelerle eğlenirken, ebeveynler de rahatça kahvaltılarını yapabiliyor. Bu sayede aileler, hem keyifli vakit geçiriyor hem de çocuklarının güvenli ve eğlenceli bir ortamda olmasının tadını çıkarıyor.

Mekanın sunduğu geniş kahvaltı menüsü, taze ve lezzetli ürünlerle dolu. Zonguldak’ın yerel lezzetlerini de içeren menü, her damak zevkine hitap ediyor. Kozlu Garden, hafta sonları özellikle yoğun ilgi görüyor ve ailelerin favori kahvaltı mekanlarından biri haline gelmiş durumda.

Kozlu Garden’ın sunduğu bu özel hizmet, ailelerin birlikte kaliteli zaman geçirmesini sağlarken, çocukların da eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıyor. Bu nedenle, Zonguldak’ta kahvaltı yapmak isteyen aileler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Editör: U. G.