Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, basın toplantısı düzenledi. Keleş, toplantıda gündemi değerlendirerek Ereğli’ye yapılan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kdz. Ereğli TSO’nun öncülüğünü yaptığı 2. OSB ve Aydınlar OSB ile ilgili gelişmeleri aktaran ve  Aydınlar Köyü civarına yapılacak Cezaevi projesi hakkında da bilgiler veren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş TSO üyelerinin taleplerini gerekli yerlere anında ilettiği için Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’a özel olarak teşekkür etti.

TSO Başkanı Keleş, yeni OSB’lerin yapımı sürecinde Bozkurt için:

Gaziler Gençlik Merkezi’nde buluştu Gaziler Gençlik Merkezi’nde buluştu

“Bu işler yaparken öncelikle Bölge Milletvekilimiz Saffet Bozkurt’a teşekkür etmek istiyorum. Tüm yapmış olduğumuz çalışmalarda bize sağlamış olduğu katkı yadsınamaz. Odamızdan ve üyelerimizden gelen her talebi ilgili makamlara ileterek yada ilgili kurumlarla birlikte bizzat ziyaretimize gelerek sorunların ortadan kalkması, yeni projeler üretmek için de birlikte çalışma kültürüne vermiş olduğu destekten ötürü kendisine şükranlarımı sunuyorum.
Bir teşekkür de Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’ya olacak. Bizim daha önceden görmediğimiz bir alanı ortaya çıkararak, Subaşı-Aydınlar OSB’nin ortaya çıkmasına gösterdiği katkı, yapmış olduğu muazzam çalışmadan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Ciddi mesafe kaydettik, inşallah daha iyi sonuçlar alacağız.” dedi.

Editör: U. G.