TFF 3. Lig 4. Grup'ta ligde henüz mağlup olmayan ve zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş İstiklalspor ile temsilcimiz Zonguldakspor karşılaştı.

Zonguldak ve birçok ilden kırmızı-lacivertli temsilcimize destek olma adına Kahramanmaraş’a gelen ve tribünlerde yerini alan taraftarlara çirkin davranışlarda bulunuldu. Maçın ardından Zonguldakspor tribün liderinden Taner Arslantürk, sosyal medya hesabından yaşanan olaylara tepki gösterdi. Arslantürk; “Burada gol attığımızda sessiz seviniriz. Acıyla yorgun düşmüş bir şehir var kırılmasınlar diye maalesef temiz duygularımızın bu kadar kısa süre içerisinde kırılıp yok sayılması beni derinden üzmüştür” dedi.

Arslantürk’ün sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“İçime düştü yazayım dedim. Biz Maraş deplasmanına gelirken yolda şunu düşünmüştüm. Biz bugün burada gol attığımızda sessiz seviniriz. Acıyla yorgun düşmüş bir şehir var kırılmasınlar diye maalesef temiz duygularımızın bu kadar kısa süre içerisinde kırılıp yok sayılması beni derinden üzmüştür. Yazımın altında kimse bir şey aramasın.

K. İstiklalspor ve Zonguldak Kömürspor maçı sone erdi! İşte skor! K. İstiklalspor ve Zonguldak Kömürspor maçı sone erdi! İşte skor!

 “ZONGULDAK RUHUNU TAŞIYAN KARDEŞİNİZİM”

Ben her zaman Zonguldak ruhunu taşıyan yaşatmaya çalışan bir kardeşiniz olarak yazımı tamamlıyorum. Bugün bize maçta terbiyesizce bağıran kendini bilmezleri kınıyorum.

Depremde evlerini ailelerini kaybeden deprem felaketini yaşayan herkesin kalplerine dokunarak mekanlar cennet olsun. Büyük madenci ailesine Zonguldakspor iyi günde kötü günde herkesin yardımına koşmaları adına tüm kalbimle selamlıyorum. Deplasman yolundan herkese sonsuz selamlar ZONGULDAKSPOR..”

Editör: Şeyma Kaya