Çağlayan, "19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum" Çağlayan, "19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum"

DENİZİ AYDINLATTILAR!
Kilimli Su Ürünleri Kooperatifi’nde 1 Eylül’de kalkacak olan denizlerde ağ atarak avlanma yasağının son saatlerinde balıkçılar tören düzenledi. Törene Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve bir çok protokol üyesi katılırken, balık ekmek de ikram edildi. Yeni sezon için hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, etkinliğin ardından 'Vira bismillah' diyerek denize açıldı.


KAYMAKAM ÖZDEMİR, BALIKÇILARA SESLENDİ!
Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir katıldığı törende Kilimlili balıkçılara seslenerek, balığın ve balıkçılığın öneminden bahsederek, sezonun herkes için hayırlı olmasını diledi. Özdemir, yaptığı açıklamada:


''Balıkçılığın bugün itibari ile başlıyor olması, hem siz balıkçılarımız hemde ülkemiz adına bir gelir kaynağı.Vatandaşlarımız doğal ve sağlıklı bir besine daha bol bir miktarda kavuşacak olması bizler için çok önemli. Siz blıkçılarımızın işleri bu sezon ne kadar iyi olursa, insanımızda bu proteini bol yiyeceğe bir o kadar ''ucuz'' kavuşmuş olacak. Bu nedenle ben sizlere bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Bugün gece 00:00 itibari ile sizler ağlarınızı deniz ile kavuşturacaksınız, İnşallah bu sezon diğer sezonlardan çok daha iyi olacağı umuduyla, sezonumuzun hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Editör: İnanç Üçüncü