MAGAZİN

Avukat Mert Gökçe hayatını Ceren Akkoca ile birleştirdi

Zonguldak Barosu avukatlarından Çaycumalı avukat Mert Gökçe, Ceren Akkoca ile hayatını birleştirerek düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Abone Ol

Çaycuma ilçesinde avukatlık mesleğini sürdüren ayrıca Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı olan Zonguldak Barosu avukatlarından Mert Gökçe, dünya evine girdi. 

İlçenin tanınan simalarından Nurten ve merhum İsmail Gökçe'nin oğlu avukat Mert Gökçe, Zübeyde-Mehmet Akkoca çiftinin kızı Ceren Akkoca (Gökçe) ile evlenerek muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. 

Genç çiftlerin düğün törenleri Çaycuma Belediyesi'ne ait kapalı pazar yerinde düzenlendi. Çiftin düğün törenleri öncesinde Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve şahitler huzurunda nikah akdi yapıldı. Düğüne, Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, çiftlerin yakınları, arkadaşları, Zonguldak Barosu'na kayıtlı avukatlar ile çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Z HABER olarak Ceren ve Mert Gökçe çiftine mutluluklar dileriz. 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }