EKONOMİ

Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! Konut ve kira fiyat artışları düşecek mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut ve kira fiyat artışları hakkında açıklama yaptı. Şimşek; "Kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacağız. Bu sayede konut ve kira fiyat artışları düşecek, her kesim için konut erişilebilirliği kolaylaşacaktır" dedi.

Abone Ol
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından konut ve kira fiyat artışları hakkında açıklama yaptı. Şimşek; “Proje Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulmasına yönelik düzenleme yapıyoruz. Kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacağız” dedi.
Bakan Şimşek’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Proje Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulmasına yönelik düzenleme yapıyoruz. Böylece kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacağız. Bu sayede konut ve kira fiyat artışları düşecek, her kesim için konut erişilebilirliği kolaylaşacaktır" ifadelerini kullandı.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }