Zonguldak

Başkan Alan’ı almadılar Toplantıda neler yaşandı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Fevkani Köprüsü’nün yıkımına karşı çıkan esnaf ile görüşürken esnafın talebi üzerine Belediye Başkanı Alan toplantıya alınmadı. Bakan Işıkhan duydukları karşısında şaşırdı.

Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Zonguldak'a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Fevkani Köprü esnafı, Bakan Işıkhan ile görüşme yaparak, köprünün yıkım sürecinin yerel seçimlere kadar uzatılmasını istedi.

BAKAN DİNLEDİ ŞAŞIRDI
Esnafın Zonguldak Belediye Başkanlığı’na girişinde karşıladığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüşmesi sürecin uzayabileceği yorumlarına neden oldu. Esnafı dinleyen Bakan Işıkhan, gerekçeler konusunda sorular sordu. Köprünün selde veya depremde yıkılabileceğinin belirtildiğini söyleyen Bakan Işıkhan’ı bilgilendiren esnaf temsilcileri süreci özetleyerek köprünün yıkılmasının şehre bir şey kazandırmayacağını, trafik kaosunu büyüteceğini dile getirdi. Israrlı talepler üzerine ise Bakan Vedat Işıkhan’ın Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na “Gereğini yapın” dediği iddia edildi.

BAŞKAN ALAN’I TOPLANTIYA ALMADILAR
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın toplantıda yer almamasını isteyen esnafın talebi kabul gördü. Vali Osman Hacıbektaşoğlu ise başkan Alan’ın olmadığı toplantıda müdahil olmaya çalıştı ancak bazı esnaf temsilcilerinin eleştirilerine maruz kaldı. 
ALAN’I ŞİKAYET ETTİLER
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın esnaf ve kadınlara karşı tarzı, tavrı ve sarf ettiği sözler nedeniyle şikayet eden esnaf temsilcilerinden Sevgi Alay yaşadıklarını anlattı.Duydukları karşısında çok şaşıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın toplantı sonrası ne dediği merak ediliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }