Tamer Oraltay hayatını kaybetti Tamer Oraltay hayatını kaybetti

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta ligin 2. haftasında  deplasmanda karşılaşacağı İstanbul temsilcisi Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca 3 puan parolasıyla tamamladı. 

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 15 Eylül  Pazar günü (yarın) saat 16.30’da oynayacakları maç için bugün saat 09.20’de Zonguldak’tan ayrılarak karayolu ile maçın yapılacağı yer alan İstanbul’a hareket etti.  

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Kırmızı-lacivertli takımı Zonguldak'tan İstanbul'a yolcu etti. Ve Büyükçekmece Tepecikspor maçında başarılar dileyerek 3 puan istedi.

Kırmızı -lacivertli temsilcimiz yaklaşık 5 saatlik yolculuğun ardından İstanbul’da bir otele yerleşecek ve 15 Eylül Pazar günü (yarın) oynanacak olan maçın başlama saatini beklemeye başlayacak.  

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Kayseri Erciyes 38 maçı sonrasında Büyükçekmece Tepecikspor maçını da kazanarak ligde iki de iki yaparak yenilgisiz olarak yoluna devam etmek istiyor.

Ayrıca Kırmızı -lacivertli temsilcimizin Büyükçekmece Tepecikspor maçının deplasman masraflarını ise Ekşioğlu harfiyat sahibi Mustafa Ekşi üstlendi.

Editör: U. G.