Ereğli-Çarşamba maçına İstanbullu hakemler atandı! Ereğli-Çarşamba maçına İstanbullu hakemler atandı!
ING Kadınlar Süper Lig temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67’de Kulüp Başkanı Kanat Tan, yeni sezon öncesinde gidişat hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Site Kapalı Spor Salonunda bulunan toplantı salonunda CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir,  taraftar grubu ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantıda Başkan Tan ve yönetimi, ilk kez mücadele edecekleri ligde güçlü bir takım kurma adına maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu belirttiler.
Başkan Tan, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi önemli takımların Zonguldak’a geleceğini ancak bu takımlar ve diğer takımlarla mücadele edebilmeleri ve başarı gösterebilmeleri adına  çok güçlü bir takım yaratmaları gerektiğini ve bunun içinde Zonguldak’ın önde gelenlerinin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Özellikle Başkan Tan, Zonguldak'ın önde gelenleri Zonguldak Spor Basket 67’e destek olmazsa ligden çekilme durumları olabileceklerini söyledi.
Kanat Tan; “Şehrimize değer kattık. Zonguldak' ta imkanlarımız olduğu zaman bizim önümüzde kimse duramaz. Biz şimdi okulları taramaya başladık. Üniversite ile irtibat halindeyiz. Zonguldak her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu şehir seyirci ortalamasının en yükseği olan kulüp biziz. Bu yılki bütçemiz 40-50 milyon ama bunu verecek gücümüz yok. Takımlar transferlerini bitiriyor. Bizim sahaya çıkamama durumumuz var“ dedi.
Editör: Şeyma Kaya