SPOR

Başkan Katı; “lige güzel başladık!”

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor’un 13 Ekim Pazar günü oynanacağı zorlu Çankırı maçı öncesi 2.Başkan Akın Katı; “2024/25 sezonu Ereğli Belediyesporumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor’un 13 Ekim Pazar günü oynanacağı zorlu Çankırı maçı öncesi 2.Başkan Katı; “2024/25 sezonu Ereğli Belediyesporumuza hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir pazar günü, güzel bir atmosferde, güzel seyircimizle, lige güzel başladık. Bizim için çok zor bir maçtı. Çünkü uzun zamandır, Ereğli Belediyespor olarak lige iyi başlayamıyorduk. Bizim için çok kıymetli 3 puan oldu. Burada futbolcu kardeşlerimi, teknik heyeti kutluyorum.” ifadelerinde bulundu. 

 BAŞKAN AKIN KATI; SAHADA İNANILMAZ SAVAŞTILAR, İNANILMAZ MÜCADELE ETTİLER

Kdz.Ereğli Belediyespor 2.Başkan Akın Katı; “Sahada inanılmaz savaştılar, inanılmaz mücadele ettiler. Bu mücadelenin karşılığını da üç puan alarak hanemize yazdırdılar. Hem Ereğli halkını mutlu ettiler hem de yönetim kurulumuzu mutlu ettiler. Onların hepsinin alnından öpüyorum. Ama şurada bir parantez açmak istiyorum. Benim için en önemlisi, Genç Ereğlililer Taraftar Grubunu kutluyorum. İnanılmaz bir atmosfer yarattılar, Ereğli halkını kutluyorum; çünkü onları yanımızda görmek bize çok büyük güç, çok büyük bir kuvvet, moral veriyor. En önemlisi de sahada hiç küfür yoktu, şiddet yoktu, futbol vardı. Bu da benim için çok önemliydi. Çünkü ben futbolda şiddete ve küfüre karşıyım. Elimizden geldiği kadar en az şekilde bunları atlatabilirsek, tüm Türkiye’ye örnek bir kulüp olduğumuzu, örnek bir taraftar grubu olduğumuzu göstermek en büyük dileğim, en büyük arzum. Şimdi önümüzdeki maça hazırlanıyoruz. Çok zor bir Çankırı maçına hazırlanacağız. Aslında bizim için ilk dört hafta çok önemli, çünkü biz biraz çalışmalara geç başladık. Takım şu anda yüzde 60 seviyesinde. Üst üste maç yaparak daha iyi duruma geleceğiz. En az kayıpla ilk dört haftaya geçirirsek, ondan sonraki süreçte sürekli zirvede kalacağımıza yürekten inanıyorum. Buradaki en büyük güvencem inancım, teknik heyet ve sporcularım, çünkü bana verdikleri sözü tutuyorlar. Sahada savaşıyorlar. Bu savaş olduğu sürece bizim yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok burada” dedi.

BAŞKANIMIZ HALİL POSBIYIK, HER AN, HER SANİYE YANIMIZDA

Kdz.Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Akın Katı; “Bir teşekkürü de bizim liderimiz Sayın Halil Posbıyık’a yapmak istiyorum. Her an, her saniye yanımızda. 24 saat bizimle beraber ne yapabilirim diye düşünüyor. Diğer teşekkürümü de benimle beraber bu yola çıkan aslanlar gibi mücadele eden 24 saat gecesini gündüzüne katan yönetim kurulu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hiçbir fedakarlıktan kaçırmıyorlar.

Bir mesajım da Ereğli halkına olacak; Allah rızası için bizlere dua etsinler. Akın Katı’nın olduğu yerde hedef vardır, başarı vardır. Allah’ın izniyle Ereğli halkı rahat olsun. Biz savaşmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. İyi sonuçlarla da döneceğimize yürekten inanıyor, teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }