KENT LOKANTASI'DAN TÜM VATANDAŞLARIMIZ YARARLANACAK 
ZGC' yi ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, kent lokantasından tüm vatandaşların ayrımsız olarak yararlanacağını söyledi. 
Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini (ZGC) ziyaret etti.
Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, "Cemiyetimize ziyareti nedeniyle üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır'da önemli ve çarpıcı açıklamaları bulundu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ayrıca gazetecilerin sorularının cevaplandırdı. 

Ertuğrul; "Bölgede yatırım yapılacaksa o bölgede yaşayan insanların onayı alınmalıdır" Ertuğrul; "Bölgede yatırım yapılacaksa o bölgede yaşayan insanların onayı alınmalıdır"


ZONGULDAK HALKINI EN İYİ HİZMETİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK 
Zonguldak halkına en iyi hizmeti yapmak için birlikte yola çıktıklarını belirten başkan vekili Adil Bahadır, "'Basına teşekkür ediyorum. Türkiye'de önce basın diyoruz. Çünkü niye? Her şeyi vatandaşa iletmek konusunda bilgilendirme konusunda basının çok önemi var. Ben de hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Her zaman için sizlerin yanında şimdiye kadar olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz hizmet unsurlarıyız. Ticarette de aynıyım. Onun için biz Zonguldak halkını seviyoruz. Zonguldak halkını en iyi hizmeti yapmak için beraber yola çıktık. Aynı duygularla devam edeceğiz. Benim için önce insan ve sevgi, saygı Her şeyin başında gelir. Başkan vekilliği görevine geldiğimizden beri gerçekten yoğunuz. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Tabii ki noksanlarımız var yok değil. Ama bunları asgariye düşürmeye çalışıyoruz. Belediyemiz başta başkan, daire müdürlerimiz, çalışanlarımız hep birlikte olduktan sonra meclis üyesi arkadaşlarımız bizim sorunumuz olacağını zannetmiyorum. Belediye Başkanımız Tahsin Başkan'a, meclis üyesi arkadaşlarıma, hepinize herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.


KENT LOKANTASINI HALKIMIZI HÜRMETİNE SOKACAĞIZ 
Kent lokantasını en kısa sürede hizmete atacaklarını ifade eden belediye başkan vekili Adil Bahadır, "Kent lokantası çalışmaları devam ediyor ve biz en kısa zamanda Zonguldak halkının hizmetini sunacağız. Bunun sözünü verdik. Gerek  kent lokantası olsun gerek halk ekmek fabrikasını halkın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.


KENT LOKANTASINDAN TÜM VATANDAŞLARIMIZ YARARLANACAK 
Bahadır, "Kent lokantası için herhangi bir fiyat belli değil ancak vatandaşın mutlu olacağı bir şekilde fiyat olacak. Vatandaş 3 kap yemeğini gelip ucuza yiyecek. Tüm vatandaşlarımız isteyen herkes gelip ucuza yemeğini yiyebilecek ve vatandaş arasında ayrım yapılmayacak. Herkes gelip yemeğini yiyecek." İfadesini kullandı.


BETON VE ASFALT YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 
Zonguldak bireysel olarak beton ve asfalt yol çalışmanın devam ettiğini ifade eden belediye başkan vekili Adil Bahadır, "Biliyorsunuz hizmette sınır yok Biz de bu duygularla yola çıktık. Elimizden ne gelebiliyorsa yapmaya çalışacağız.  Asfalt olsun. beton yol olsun diğer hizmetlerimiz olsun devam edecek. Lavuar alanına beton asfalt yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.


MERKEZ ÇARŞISI İNŞAATI BAŞLIYOR 
Başkan Bahadır kamuoyunda merak edilen Merkez Çarşı inşaatı ile ilgili de konuştu. 
Bahadır, "Merkez çarşısı inşaatına  yakında başlanacak. Bu ay başlayabilir düşünüyorum." İfadesini kullandı.


BALIK SEZONU BAŞLAMADAN BALIKÇILARA YER VERECEĞİZ 
Zonguldak Belediye başkan vekili Adil Bahadır, "Balık sezonu da geliyor başkanım. Balıkçılara bir yer verilecek. Kimseyi mağdur edecek durumumuz yok. Şeffaf bir yönetim sergiliyoruz ve kimseye ayrımcılık yapmıyoruz.
Balık pazarı Farklı bir yerde olabilir. Aynı yerde olmaz. Bir kaç tane yer var, uygun neresi arkadaşlarla görüşüyoruz.  Balık sezonu başlamadan o işi yapacağız" dedi 


VATANDAŞA AYRIM YAPMADAN HİZMET YAPIYORUZ 
Zonguldak Belediye başkan vekili Adil Bahadır, 'Seçim sona erdi. Biz Zonguldak'ta yaşıyoruz. Zonguldak küçük bir yer  olduğu için herkes birbirini tanıyor. Biz kimseyle A partisi, B partisi, Ç partisi diye ayrım yapmıyoruz yapmayacağız, yapmamaya da çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 
Ziyaret  il geneli fikir alışverişi yapılarak devam etti, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: İnanç Üçüncü