GÜNDEM

Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu görevden alındı!

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, belediye yönetiminde önemli bir değişikliğe giderek Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu’yu görevden aldı.

Abone Ol

Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu görevden alındı. Ayhan Kazkondu’nun görevden alınma nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz aylarda müdürlerin değişiminin ardından Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu’nun da görevden alınması bekleniyordu. Kazkondu’nun görevden alındıktan sonra ne yapacağı merak ediliyor.

Ayhan Kazkondu Kimdir?

Ayhan Kazkondu, Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü görevinden istifa ederek 31 Mart 2024 seçimleri öncesinde AK Parti’den Devrek Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Seçimlerin ardından Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından başkan yardımcısı olarak görevlendirilmişti. Kazkondu, belediyecilik alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir isim olarak biliniyor.

Bu gelişmeler ışığında, Devrek Belediyesi’nde önümüzdeki günlerde yeni atamaların ve görev değişikliklerinin devam etmesi bekleniyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }