GÜNDEM

Batı Karadeniz Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu

Zonguldak’ta bu yıl ikincisi gerçekleşen Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası, 17 Ağustos Cumartesi günü Kozlu sahasında düzenlendi.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Zonguldak’ta, Türk futboluna çok sayıda yetenek kazandıran ve  son olarak 1. Lig ekibi Erzurumspor’a 3 futbolcu gönderen Kozlu Taşkömürüspor Kulübü “Altyapı Futbol Organizasyonu"na ev sahipliği yaptı.

FUTBOL TURNUVASINA 9 KULÜP 27 TAKIM KATILDI

Bu yıl ikincisi gerçekleşen Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası, 17 Ağustos Cumartesi günü Kozlu sahasında düzenlendi. Organizatörlüğünü Turgay Yavuz’un yaptığı futbol turnuvasına, Zonguldak, Ereğli, Çaycuma ve Bartın’dan Kozlu Taşkömürüspor Kulübü, Zonguldak Sarayspor, Yeni Bartınspor, Karadeniz Ereğli Performans Spor Kulübü, Kozlu Belediyespor, Çaycuma Gençlerbirliği, Zonguldak Kartalspor, İnağzıspor ve Karadonspor katıldı. 

09.00’da başlayıp akşam saat 22.00’de sona eren futbol turnuvası, sadece 2013, 2014, 2015, 2016 yaş grubundaki altyapı futbolcularını kapsadı. Kulüpler, “2015-2016-2017”, “2013” ve “2014” yaş gruplarında oluşturdukları takımlarla 3 farklı kategoride kendisini gösterme şansı buldu. 

BİN 500 KİŞİ İZLEDİ

Saha içinde birincilik mücadelesi veren çocukların heyecanına, aileler de ortak oldu. Bin 500 kişilik kapalı tribün tamamen doldu.

MÜSABAKALAR NEFESLERİ KESTİ

Her iki yarı sahada aynı anda oynanan müsabakalar, nefesleri kesti. Yaş gruplarında birbirinden yetenekli çocuklar, belli aralıklarla oynadıkları maçlarda hünerlerini sergiledi. Karşılaşmaları, Zonguldaklı antrenörler ile scoutlar da izledi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüplere önerilecek olan yeteneklerin, böylelikle önleri açılmış olacak.

HER TAKIMA KUPA, HER ÇOCUĞA MADALYA

52 maçlık heyecanın sonunda, 2015-2016-2017 yaş grubu ile 2013 yaş grubunda Zonguldak Sarayspor, 2014 yaş grubunda ise Kozlu Taşkömürüspor şampiyon oldu.

Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası, önümüzdeki yıl Zonguldak ve çevre illeri de kapsayan organizasyonla daha geniş düzeyde tertiplenecek.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }