GÜNDEM

BERPLUS ile şehrin göbeğinde sağlam ve konforlu yaşam alanı!

Emsalsiz manzaraya sahip ve çoğu noktaya yakın bir konumda inşasına başlanan BERPLUS projesi, Zonguldaklı ailelere standartların üzerinde keyifli bir yaşam vadediyor.

Abone Ol

Emsalsiz manzaraya sahip bir konumda inşasına başlanan BERPLUS projesi, her biri özenle tasarlanmış daireler ile Zonguldaklı ailelere standartların üzerinde keyifli bir yaşam vadediyor.

Kozlu Merkez, Kozlu Belediyesi, Kozlu Kaymakamlığı, Kozlu Sahili ve BEÜ Tıp Fakültesi’ne yakınlığı ile dikkat çeken, deprem ve iklim şartları ile ekstra sağlamlığı ile öne çıkan BERPLUS projesi büyük ilgi gördü.

Kozlu’da yapımına devam edilen BERPLUS projesi ile bilgilendirmede bulunan Berkan Önal kaliteli ve konforlu yaşam için yatırımcıları satış ofisine beklediklerini ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

SADECE BİR PROJE DEĞİL

“Berplus bizim için sadece bir proje değil, aynı zamanda hayat dolu bir yaşam tarzını da beraberinde getiriyor. Güvenli, modern ve konforlu evlerimizle şehrin tam kalbinde, ailecek keyifli ve huzurlu bir yaşam sunmak için başladık. Berplus olarak, her günün bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Çalışma kalitesi bizim için sadece bir standart değil, öncelikli hedefimizdir.

Berplus Yapı İnşaat (@berplus)'in paylaştığı bir gönderi

UZMAN EKİP İLE ÜST DÜZEY KALİTELİ MALZEME

Berplus olarak, her projemizde en üst düzeyde kaliteyi hedefliyoruz. Uzman ekibimiz, titiz işçiliğimiz ve ileri teknolojiyle donatılmış ekipmanlarımızla, her detayı mükemmelliğe taşıyoruz. Dökülen beton numunelerimiz yetkili laboratuvarlar tarafından alındı ve gerekli testlere tabi tutuldu. İşte bu titizlikle, her projemizde en yüksek kaliteyi sağlıyor ve güveninizi pekiştiriyoruz. Her detayı titizlikle planlayarak, kalitemizden ödün vermeden ilerliyoruz.

Berplus Yapı İnşaat (@berplus)'in paylaştığı bir gönderi

BİRÇOK NOKTAYA YAKIN

 Binamızda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Kozlu’nun merkezinde yer alan projemiz, konumuyla Kozlu Merkez, Kozlu Belediyesi, Kozlu Kaymakamlığı, Kozlu Sahili ve BEÜ Tıp Fakültesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor. Modern ve konforlu yaşam alanlarımızda, hem şehir hayatının hem de doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

"ŞEFFAFLIĞA İNANIYORUZ DİLEYEN ŞANTİYE SAHASINI GEZEBİLİR"

Berplus olarak, projelerimizin her aşamasında şeffaf bir yaklaşım benimsiyoruz. Size en iyi hizmeti sunabilmek için inşaat sahamızı ziyaret etmenizden mutluluk duyarız Berplus’un kaliteli inşaat projelerini yakından görmek ve detaylı bilgi almak için sizleri bekliyoruz. Sahada bizzat görerek, projelerimizin sağlam temelleri ve ileri teknoloji kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. “

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }