Zonguldak

Berran Aydan veda plaketini alarak görevinden ayrıldı!

TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, veda plaketini alarak görevinden ayrıldı.

Abone Ol

TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, hem veda plaketini hem de 28. Yıl plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'tan alarak görevinden ayrıldı. Zonguldak'ta çeşitli çevre sorunları ile mücadele ettiklerini belirten Aydan, temsilcilik görevi sona ermiş olsa da TEMA gönüllülüğünün her zaman süreceğini ifade etti.

Aydan’ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Yönetim Kurulu Başkanımız Sevgili Deniz Ataç'ın elinden hem Veda Plaketimi hem de 28.Yıl Plaketimi almanın gururunu ve mutluluğunu yaşadım. Bana bu gururu ve duygu dolu anları yaşatan Yönetim Kurulu Başkanımız Sevgili Deniz Ataç'a ve Yönetim Kurulu üyelerine, Genel Müdürümüz Sevgili Başak Yalvaç Özçağdaş'a, tüm Bölüm Başkanlarına, çalışkan Vakıf görevlilerine çok teşekkür ederim.

Temsilcilik görevim sona ermiş olsa da doğa savunuculuğu ve TEMA gönüllülüğüm her zaman sürecektir. Hizmet yıllarım boyunca, ekip arkadaşlarımla birlikte Zonguldak'ta çok çeşitli çevre sorunları ile mücadele ettik. Özellikle savunuculuk ve doğa eğitimi konularına öncelik verdik. Başardığımız konular da oldu, istediğimiz sonuçları alamadıklarımız da. Toplum için, kentimiz, güzel ülkemiz ve dünyamız için, ekosistemi korumak ve geliştirmek adına gönüllü emek vermenin huzurunu yaşıyoruz. Dilerim, hizmet bayrağını devralacak gönüllüler bizlerden daha daha ileriye taşırlar; Yaşamak İçin Yaşatmaya Gönüllü olurlar.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }