AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcısı Betül Önderoğlu, geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da Önderoülu'nun vefat haberinin ardından üzüntüsünü belirten bir paylaşımda bulundu. Bozkurt paylaşımında şu ifaddelere yer verdi;

"Değerli yol arkadaşımız, kardeşimiz Betül Önderoğlu'nun elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi, hepimizin yüreğini derinden yaraladı. Çankaya Gençlik Kolları'nda yetişen, Ankara İl Gençlik Kolları'nda büyük bir özveriyle görev yapan Betül kardeşim sen her daim dualarımız da olacaksın.

Alaplı'da çamaşır makinesi bomba gibi patladı! Alaplı'da çamaşır makinesi bomba gibi patladı!

Rabbim, Betül Önderoğlu kardeşimize rahmetiyle muamele eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet ihsan etsin. AK Parti ailemizin bir parçası olarak hepimiz bu acıyı yürekten paylaşıyoruz. Onun güzel hatırası her daim kalplerimizde yaşayacak. Mekânı cennet olsun inşallah."

Editör: Tuğçe Atalar