Zonguldak’ta 2 Haziran Pazar günü saat 16.00’da Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri mezuniyet coşkusunu yaşayacak. Düzenlenecek mezuniyet töreninde Karaelmas Kemal Köksal Stadı binlerce öğrenci ve ailesine ev sahipliği yapacak.

13 BİN KİŞİ ZONGULDAK’A GELECEK!

Acı haber 40 gün sonra geldi! Gülten Alanko hayatını kaybetti! Acı haber 40 gün sonra geldi! Gülten Alanko hayatını kaybetti!

Mezuniyet törenine şehir dışından ve şehir içinden 2 bini aşkın araç ve 13 bin kişinin gelmesi bekleniyor.

Zonguldak merkeze gelecek olan veliler için kurumlarla birlikte toplantılar devam ederken başlıca sorun olarak trafik ve otopark alanı için çözümler üretilmeye çalışılıyor.

Mezuniyet töreni öncesi üniversite içerisinde ve çevresinde 2 bin 400 araçlık otopark alanı belirlenirken yığılmadan dolayı trafikte aksamaların yaşanmaması için Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polislerine büyük görev düşüyor.

EMNİYET HAZIR ESNAF HAZIR MI?

Üniversite ve Kemal Köksal Stadı yolu arasında trafiğin aksamaması için çok sayıda polisin sahada olması bekleniyor.

Öte yandan Zonguldak’ta merkez Gazipaşa caddesi ve İncivez Mahallesi başta olmak üzere Kemal Köksal Stadı ve çevrelerinde çocuklarının mezuniyet heyecanına ortak olmak isteyen ailelerin kuaför, alışveriş ve yemek ihtiyaçları için esnafın da hazırlıklı olması gerekiyor.

Editör: U. G.