Zonguldak merkez Karaelmas Mahallesi’nde Marangoz Ahmet Caddesi’nde vatandaşlar aylardır çözülemeyen su sorunu nedeni ile belediyeye tepki gösterdi.

Albayrak sokak üzerinde yaşayan vatandaşlar Z HABER’e ulaşarak “Sürekli bir bahane, boru çürük, onarım yapılıyor diye diye suları doğru düzgün vermiyorlar. Bir onarım yapmak için belediyenin borusu mu yok? Aktığı zaman çok zayıf akıyor sonra da birden gidiyor. Seçimden bir ay sonra böyle oldu. Hala çözülemedi.” diyerek isyan etti.

Çakır Holding Şirketler Grubu çok sayıda personel alacak! Çakır Holding Şirketler Grubu çok sayıda personel alacak!

Vatandaşlar su kesintilerinin Nisan-Mayıs aylarında başladığını ve belediyeye defalarca yazmalarına rağmen sorunun çözülmediğini ifade etti.

BORULARI ÇALMIŞLAR ONARIM YAPACAK BORU YOK!

Taşıma su ile banyo ve mutfak ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten vatandaşlar Belediye yetkililerine bu konuyu her gündeme getirdiklerinde ‘borular çalınmış elimizde boru yok gelince yapılacak’ cevabı aldıklarını belirtti.

Aylardır çeşitli bahanelerle oyalandıklarını düşünen mahalle sakinleri biran önce onarımın başlaması için yetkililerden yardım istedi.

Öte yandan Zonguldak Belediyesi’nde borular için ihale yapıldığı ihale sonuçlandıktan kısa süre sonra da çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

Editör: U. G.