GÜNDEM

Bozkurt; " Bu kadar iş yapan adam Ereğli’ye ihanet etmiş midir?"

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi olması hakkında; “Bugün Ereğli’de bu kadar insan ekmek yiyorsa Erdemir sayesindedir” dedi.

Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Keleşler Park Otel Salonunda, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç’in de yer aldığı kahvaltılı basın toplantısında, açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bozkurt, Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi olması hakkında; “Bugün Ereğli’de bu kadar insan ekmek yiyorsa Erdemir sayesindedir. Bodozlama giderek böyle bir anlayışla yöneticilik yapılır mı?” dedi.

 "BU KADAR İŞ YAPAN ADAM EREĞLİ’YE İHANET ETMİŞ MİDİR?"

“Hiçbir şeyde kayıtsız kalmam. ‘Saffet bozkurt sessiz kaldı, Ereğli’ye ihanet etti’ deniyor. Böyle bir şey mümkün müdür? Bu kadar iş yapan adam Ereğli’ye ihanet etmiş midir? Bugün Ereğli’de bu kadar insan ekmek yiyorsa Erdemir sayesindedir. Bodozlama giderek böyle bir anlayışla yöneticilik yapılır mı? Erdemir ile ilgili görüşme ve gelişmeleri ilgili makamlara ilettim” dedi.

Bozkurt, Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi olmasından endişe duyuyor musunuz, beklentileriniz nelerdir” şeklindeki soruyu ise şöyle yanıtladı:

“Bölgenin milletvekili olarak, kamuoyunda ifade edilen sıkıntılarla ilgili makamlara görüşlerimizi ifade ettim. Vekil olarak üzerime düşen sorumluluk neyse onu yerine getirdim. Bu noktada önce benim vicdan terazim önemli. Vicdanımda da çok rahatım. Erdemir bizim gözbebeğimiz. Bu işe savaş noktasına dönüştürmenin bir anlamı yok. Çekinceler, sıkıntılar, çekinceler belirlenmiştir, ilgili bakanlara ifade edilmiştir. Buna göre de mutlaka değerlendirme yapılacaktır. Erdemir’de her zaman kendi öz eleştirisini yapacaktır diye düşünüyorum. Bizim beklentilerimiz Ereğli’nin gelişmesi ve istihdamın artmasıdır. Ereğli’nin, Erdemir’in gelişmesi, Erdemir ile bağlantıda olan bütün sanayi kollarının da gelişmesi, yeni fabrikaların açılması demektir. İnşallah bunu hep beraber görürüz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }