GÜNDEM

Bozkurt, Demir ve Keleş'ten Türkyılmaz'a ziyaret! "Kafes Balıkçılığı projesi konuşuldu"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, TSO Başkanları Metin Demir ve Arslan Keleş Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz'ı ziyaret etti.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile birlikte Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette Kafes Balıkçılığı projesi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Bozkurt’un sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile birlikte; Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz'ı makamında ziyaret ettik. Bu ziyaret kapsamında, İlimizde yapılması planlanan projeleri değerlendirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.”

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ise; "İlimizde sektörel çeşitliliği sağlamak, istihdamı artırmak ve ekonomik kalkınmayı sağlamak maksadıyla Odamız ve Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi odası iş birliğinde kurulum çalışmalarına devam ettiğimiz Su ürünleri Yetiştiriciliği Kafes Balıkçılığı projemiz ile ilgili, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Turgay Türkyılmaz’ı ziyaret ettik. Kendilerine projemiz ile ilgili detaylı bilgilendirmeler yaparak desteklerini istedik." dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }