KDZ EREĞLİ

Bozkurt, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Kdz. Ereğli köy muhtarlarıyla bir araya gelerek köylerdeki ihtiyaç var sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulundular.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte; Yalıboyu Bölgesi Keşkek Köyü Muhtarı Hasan Yılmaz, Buruncuk Köyü Muhtarı Abdülkerim Akman, Terzi Köyü Muhtarı Ali Yalçın, Bayat Köyü Muhtarı Muzaffer Demirhan, Sücüllü Köyü Hasan Kural, Ballıca Köyü Muhtarı Nazim Civelek, Cemaller Köyü Muhtarı Yahya Aker, Tepeören Köyü Muhtarı Naim Demir, Elmacı Köyü Muhtarı Mustafa Özmen ve Üçköy Köyü Muhtarı Mehmet Yavuz ile bir araya gelerek talepleri ve ihtiyaçları ile ilgili sorunları çözüme kavuşturması ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }