Taşıma ve ödeme şekilleri nelerdir, dış ticarette akliye organizasyonları nasıl yapılır, gümrük işlemlerinde hangi avantajlardan yararlanılır, taşıma metotlarında önemli kriterler nelerdir, Gümrük aşamasında ithalat masraflarını etkileyen 4 ana faktör nedir?

TTK Merkez Atölyesin'de patlama! TTK Merkez Atölyesin'de patlama!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacak eğitim, dış ticarete yönelmek ve maliyetleri düşürmek isteyen girişimciler için yeni fikirler sunuyor.

Zonguldak TSO, katılmak isteyenler için bir çağrı yayınladı. Bu programa katılanlar; taşıma ve ödeme şekilleri nelerdir, dış ticarette akliye organizasyonları nasıl yapılır, gümrük işlemlerinde hangi avantajlardan yararlanılır, taşıma metotlarında önemli kriterler nelerdir, Gümrük aşamasında ithalat masraflarını etkileyen 4 ana faktör nedir sorularına yanıt bulabilecek.

İŞTE O AÇIKLAMA VE DAVET

“Sayın Üyemiz;

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) tarafınca organize edilen, OAİB Dış Ticaret Eğitimleri Kapsamında “DIŞ TİCARETTE MALİYET DÜŞÜRÜCÜ UYGULAMALAR “Konulu eğitim 31.08.2023, Perşembe, Saat :14.00’te gerçekleşecektir.

Eğitime tüm üyelerimiz davetlidir. Eğitime iştirak edenlere Katılım Belgeleri e-posta adreslerine gönderileceğinden, eğitime katılırken Ad Soyadı ve e-posta adresleri düzgün ve net bir şekilde girilmelidir.

EĞİTİMİN ADI: DIŞ TİCARETTE MALİYET DÜŞÜRÜCÜ UYGULAMALAR

EĞİTMEN ADI: UĞURAY DOĞRUER (Doğruer Grup, Yönetim Kurulu Üyesi)

YER/TARİH: Zoom Webinar Çevrim İçi – 31.08.2023, Perşembe, Saat : 14.00

EĞİTİMİN İÇERİĞİ:

-Taşıma ve ödeme şekiller

-Nakliye Organizasyonları

-Gümrük İşlemleri

-Taşıma Metotlarında Önemli Kriterler

-Gümrük Aşamasında İthalat Masraflarını Etkileyen 4 Ana Faktör

EĞİTİMİN AMACI: Günümüzde özellikle dışa bağlı alımlarda firmalarımızın doğru kanalları kullanarak maliyetlerini düşürmeye yönelik bilgiler aktarılacaktır.

HEDEF KATILIMCI KİTLESİ: Dış ticarete yeni başlayacak veya hali hazırda ithalat ve/veya ihracat yapan firmalar

EĞİTİM SONRASI KAZANIMLAR: Firmalar doğru taşıma ve ödeme şekilleri, nakliye ve gümrük işlemlerini öğrenerek maliyetlerini nasıl düşürebilecekleri konusunda fikir sahibi olacaklardır. Süregelen yanlış işlemler eğitim sonrası düzeltilecek, yeni başlayanlar için doğru adımlar atma yolları öğrenilecektir”

Editör: Bekir Ekici