Muammer Avcı devam eden okul yatırımlarını açıkladı! Muammer Avcı devam eden okul yatırımlarını açıkladı!

Zonguldak Çaycuma Pehlivanlar mahallesinde mezarlıkta kabirleri bulunan İsmail Girgin'in annesi, Hilmi Girgin'in babası ile Ayla Aydın Tuncer'in annesi Fikriye Aydın ile Cemal Aydın'a ait olan mezarlardan mermer olarak yapılan mezar taşları kimliği belirsiz şüpheli ve şüphelilerce çalındı.

4 KİŞİYE AİT MEZAR TAŞLARI ÇALINDI

Ayla Aydın Tuncer'in annesi ve babasına ait olan mezar taşlarını 4 gün önce yerinde gören çocukları 4 gün sonra yeniden mezarlığa giderek anne ve babasını ziyaret etti. Tuncer, gördüğü manzara karşısında bir anda şoka girdi. Anne ve babasının mezar taşlarını yerinde göremeyen ve ayrıca kabirde bulunan çiçeklere de zarar verildiğini gören Tuncer, durumu polise bildirdi.

KAMERA VE BEKÇİ ŞART

Şikayetini polise bildiren Ayla Aydın Tuncer, mezar taşlarına yüksek bir para harcadığını yaptığı harcamanın 25-30 bin TL maddi zarara uğradığını ifade etti. Olay karşısında açıklama yapan Tuncer; "Mezarlığa kamera takılmasını, ayrıca bu alana yetkililer tarafından bekçi ile gözetilmesini istiyoruz. Daha kaç kişinin canı yanacak belli değil. Bu mezarlık geceleri alkol alanlarla olduğunu yerinde gördük. Mezarlık ziyaretinde şişelerde etrafa atılmış. Ben gereken şikayetimi yaptım. Artık yetkililerin bu duruma el atmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.