MHP Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İpekçi, çalışmaların Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından takip edildiğini belirterek; “Milliyetçi Hareket Partisi dedikodulara cevap vermez, kaostan beslenenlere prim yaptırmaz. Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığının istikameti bellidir. Kimsenin istikamet çizme cüretini göstermesine de müsaade etmez” dedi.
İpekçi’nin sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:
“Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendi'nin talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Yaptığımız tüm çalışmalar, analizler ve tespitler Genel Başkan Yardımcılarımızın bilgisine sunulmakta ve tavsiyeleriyle olgunlaşmaktadır.
Atılan adımlar, yapılan çalışmalar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından takip edilmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak, göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimiz için atılan her adımı destekleyip, gördüğümüz eksiklikleri makul bir üslupla muhataplarına anlatmayı uygun gördük. Bu anlamda, gerekli gördüğümüz tüm konularda, ilgili gördüğümüz seviyelerde eleştirilerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.
Amacımız, her zaman toplumsal huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğin korunması, maddi ve manevi kalkınma yollarının aranması ve uygulanabilir çözümler üretilmesine katkı sağlamaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi, "Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben" diyen ve bu duruşundan ülkenin en zora düştüğü anlarda da, kendisi nekahat döneminde olduğunda da taviz vermeyen bir liderin koordinasyonunda ciddi bir kurumdur.
Milliyetçi Hareket Partisi dedikodulara cevap vermez, kaostan beslenenlere prim yaptırmaz, siyasetin magazin kısmıyla ilgilenmez.
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığının istikameti bellidir. Kimsenin istikamet çizme cüretini göstermesine de müsaade etmez.
Çalışmalarımız, Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendi'nin talimatları ve genel başkan yardımcılarımızın tavsiyeleri doğrultusunda devam edecektir.”