Mustafa Çağlayan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı Mustafa Çağlayan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı için 7 Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e yüklendi.
Çağlayan Uzun Mehmet Camiindeki personelin çekildiğini belirterek Erdem’e “Personeli geri verin sesimizi yükselttirmeyin” dedi.
Çağlayan açıklamasının bir bölümünde şu ifadelere yer verdi:
“Uzun Mehmet Camimiz var. Şükürler olsun yapılması için belediye meclisinde oylaması yapılırken ilk taşını koyan kardeşlerinizden biri de benim. O zaman evet oyu verirken bu caminin yapılmasını hayır oy verenler şimdi belediye başkanı seçildi. Ne yaptınız hayır oyu verdiğiniz cami ile ilgili? Belediyeyi biz kaybettikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi işin başına geçtikten sonra caminin otoparkında uygun fiyatlı çay içilen çay ocağından, güvenliğinden ve temizliğinden bütün personellerini çekti. O zaman hayır oyu verenler bugün camideki bütün personellerini çekti kardeşlerim. Ben buradan seslenmek istiyorum sayın Belediye Başkanından Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanına. Bu millet o camiyi sahipsiz bırakmaz. Camiye dokunmayın, personeli geri verin, sesimizi yükselttirmeyin. Amaçları hizmet etmek değil. Zaten beceremiyorsunuz muhasebecilik yapıyorsunuz. Belediye başkanlığı yapmıyorsunuz. Hatalarınızdan dönmezseniz bu millet sizi fırdöndüye çevirir.”

Editör: Şeyma Kaya