Seramik, çimento, cam sektörlerinin ihracatçı firmalarını bünyesinde bulunduran ve 2 binin üzerinde üyesiyle tek ve koordinatör ihracatçı birliği olan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2023 Yılı İhracat Şampiyonlarını açıkladı.
Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Başkan Yardımcıları Tansu Kumru ve Abdulhamit Akçay'ın katılımıyla düzenlenen 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde çimento, cam ve seramik sektöründe faaliyet gösteren firmalara ödülleri verildi.
Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen törende, 2023'te "En Fazla İhracat Yapan Firmalar", "En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma" ve "İhracatını En Fazla Artıran Firma" kategorilerinde 12 alt sektörde faaliyet gösteren 44 firmaya toplam 74 ödül verildi.
Zonguldak’ın dünyaya açılan markası Çanakçılar Seramik grubundan CREAVİT markası her yıl olduğu gibi yine kendi alanında ödüle layık görüldü.

Mimarlar Odası Yayla Ortaokulu'nun yerine neden karşı çıkıyor? Mimarlar Odası Yayla Ortaokulu'nun yerine neden karşı çıkıyor?